Fogszabályozás tévhitek és a láthatatlan segítség

2021.07.04

A mosolyunk természetes ékszerként tudja feldobni megjelenésünket és megnöveli önbizalmunkat. Ezért a fogszabályozás kortalan! Sosem késő elkezdeni, mindig meg lehet találni a legmegfelelőbb technikát. 

Mindenkinél egyedi, hogy meddig tart a folyamat, ha csak kizárólag esztétikai kezelés szükséges akár 6-12 hónap is elég lehet. 

Azonban az esztétika mellett fogaink megtartása miatt is nagyon fontos a fogszabályozást elkezdeni, ugyanis az összetorlódott fogakat nehezebb tisztán tartani, szuvasodhatnak és a megfelelő hangképzésben is gátolhatnak. 

Ezért a fogszabályozásba belevágni, egy hosszú távon abszolút megtérülő beruházás. Rendelőinkben felnőtt, láthatatlan, kivehető és ragasztott fogszabályozás is igénybe vehető!

De mi is az a láthatatlan fogszabályozó?

A legtöbb embert a fogszabályzás látványos módszere riaszt el attól, hogy belevágjon a fogsorrendezésbe. Éppen nekik való a láthatatlan fogszabályzó.

A fogszabályzó felkerülhet egészségügyi okokból, vagy kisebb esztétikai célok elérésének eszközeként is. 

A láthatatlan fogszabályzó előnye, hogy minden étkezéshez kiveheted, így nem kell azon aggódnod, hogy beleragad valami. A fogaidat is könnyebben meg tudod tisztítani, mint egy hagyományos fogszabályzó esetében, így jobban meg tudod óvni őket a szennyeződésektől/szuvasodástól. 

Ráadásul teljesen átlátszó eszközről beszélünk, így senki sem fogja észre venni.